Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
1h-1/2 przyg śniad prac.hot.
|
|
|
4h-1/2 obs. gości gastr.3
|
4h-1/2 prac in w ho 8
|
2 |
8:55- 9:40 |
1h-1/2 przyg śniad prac.hot.
|
4h-1/2 rezer us hot gastr.3
|
1h org us dod 106
|
4h-1/2 obs. gości gastr.3
|
|
3 |
9:50-10:35 |
4h-1/2 rezer us hot gastr.3
|
4h-1/2 rezer us hot gastr.3
|
|
5h zaj z wych gastr.3
|
1h-2/2 p słu pięter prac.hot.
|
4 |
10:55-11:40 |
4h-1/2 rezer us hot gastr.3
|
4h-1/2 rezer us hot gastr.3
|
1h mark us hot 112
|
|
1h-1/2 p słu pięter prac.hot.
|
5 |
11:50-12:35 |
4h-1/2 obs. gości prac.hot.
|
|
|
|
1h mark us hot 111
|
6 |
12:45-13:30 |
4h-1/2 obs. gości prac.hot.
|
|
|
|
1h podst hot 111
|
7 |
13:40-14:25 |
4h-1/2 obs. gości prac.hot.
|
|
|
|
1h org czyst 111
|
8 |
14:35-15:20 |
1h podst hot 203
|
|
|
|
|